Zodra je ons uitnodigt of wij jou uitnodigen voor kennismaking leren wij graag je organisatie, je uitdagingen en deadlines voor de toekomst kennen. Door onze kennis en ervaring in de business met strategie, organisatieontwikkeling en bedrijfsculturen maken wij per expertise een aanvullende beschrijving met de specifieke uitdagingen, waar een organisatie voor staat en de kwaliteitsslag die zij wil maken. 

Bij Search & Selection krijgen wij een volledig beeld van de functie, het team, de bedrijfscultuur en de context waarin de functie ingevuld gaat worden. Afhankelijk van de behoefte van de organisatie kunnen er ook Assessments of Analyses, Coaching of HR Expertise geleverd worden. 

CONNECTIE

Als er een connectie is, ontvang je een presentatie, waarin wij onze voorstel doen voor Search & Selection, Assessment of Analyse, Coaching of  HR expertise.  Op basis van deze presentatie maakt de opdrachtgever de keuze of er een vervolg gepland wordt. 

Bij Search & Selection is de bemiddeling naar een kandidaat geslaagd als beide partijen met elkaar een overeenkomst aangaan. Wij ontvangen de aanvangsdatum en daarna kan de  “onboarding” van de nieuwe medewerker plaatsvinden.

Het Assessment of de  Analyse start zodra het Assessment aangeboden is en de inzichten gedeeld worden met de kandidaat en de organisatie.

De Coaching start zodra de kandidaat zich wil verbinden aan een coachingstraject en de match er is met de coach en de medewerker(s).

Het advies inzake HR Expertise gaat in werking vanaf het ondertekenen van de opdrachtbevestiging en het adviestraject verbonden is aan een startdatum.

Gedurende de dienstverlening en na afronding blijven wij in gesprek over onze samenwerking en bespreken wij de vorderingen. Vanzelfsprekend blijven wij klaar staan als expert en sparringpartner.

Benieuwd naar onze mogelijkheden, of wil je advies of vrijblijvend informatie? Met alle plezier. 

CONTACT

Laat je gegevens of vraag  achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op of beantwoorden je vraag.