Search & Selection

Medewerkers hechten belang aan kwaliteit van leven, betekenis in hun werk en ontwikkeling van de talenten die zij hebben. Werkgevers die belang hechten aan creativiteit en innovatie in hun organisatie zijn zeer gewild bij talentvolle kandidaten. Wij verbinden talentvolle kandidaten met uitdagingen in de business.

Lees meer

Assessments & Analyses

Wij verzorgen Selectie Assessments, Ontwikkel Assessments, Talenten Analyses en Drijfveren Analyses naar behoefte bij selectieprocessen of ontwikkeling van individuele medewerkers of teams. Met een assessment of een analyse krijgen organisaties en medewerkers inzicht in gedrag, kennis, vaardigheden, competenties en inzicht in de match met het team, de leidinggevende en de organisatie.

Lees meer

Coaching

Coaching is een individueel traject om de verdere ontwikkeling in een loopbaan of belemmeringen te herkennen, aan te pakken en/of bij te sturen.

Lees meer

HR Expertise

Human Resources Expertise bieden wij aan organisaties bij het opzetten, ontzorgen en professionaliseren van HR. Voor de organisatie vertalen wij de organisatiestrategie en -doelen naar maatwerk in Human Resources Management. Met excellent Human Resources Management ontstaat er connectie tussen doelen en doen, tussen mens en organisatie, tussen manager en medewerker en tussen beleid en uitvoering.

Lees meer