Zodra wij je interesse hebben of jij onze interesse hebt, willen wij je uitnodigen om informeel kennis te maken, vast te stellen wie je bent, wat je talenten zijn en wat je graag zou willen in je loopbaan. Het is niet nodig om op voorhand motivatiebrieven te schrijven of uitgebreide databases in te vullen met gegevens. Een CV is al voldoende voor ons.

Je kunt aanreiken waar je interesse naar uitgaat en welke bedrijfsculturen bij je passen. Je do’s en je don’ts. Hierdoor ontstaat er een beeld van jou als mens en medewerker, je persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling. Tijdens het gesprek brengen wij samen met jou je talenten en je wensen in kaart.

CONNECTIE

Zodra jij je aanmeld wordt je door ons benaderd voor een afspraak. Op basis van de afspraak maken wij een voorstel hoe wij je willen verbinden met de juiste organisaties en waar jij je talenten kunt inzetten en ontwikkelen. Als een organisatie matcht met jouw profiel ga je kennis maken. Wij bereiden je gedegen voor. De bemiddeling is geslaagd als beide partijen met elkaar een overeenkomst aangaan. Wij begeleiden je hierin en na het tekenen van de overeenkomst kan de introductie bij de nieuwe organisatie plaatsvinden. Na de plaatsing evalueren wij onze samenwerking. Vanzelfsprekend blijven wij klaar staan als expert en sparringpartner.

Benieuwd naar onze mogelijkheden, of wil je advies of vrijblijvend informatie? Met alle plezier.

CONTACT

Laat je gegevens/vraag achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op of beantwoorden je vraag.